|
| Ana Sayfa | Forumlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar ben delvecchio
GÜLŞAH'ın tavsiyesiyle geldim güzel paylaşımlarda birlikte olmak şartıyla Herkeze selam ve şükranlarımı sunuyorum ![]()
|
|||
|
|||
|
slm,hosgeldiniz aramiza
|
|
|
||||
|
||||
|
hosgeldin dermandem ailesine
|
|||
|
|||
|
hoşbulduk dostlar
|
|
|
|||
|
|||
|
dostlar,ben şu alevi sünni ayrımından yeterince bıkmış biri olarak artık kendi özümden ve canımdan bir insanla evlenmek istiyorum.Bu konuda gerçekten çok yoruldum
|
|
|
||||
|
||||
|
burasi evlenilcek es arama yeri deil kusura bakma can soyledigini ciddiye almiyorum egerki ciddiye almami istersen daha sert bi dille uyarmam gerekicek sizi.BURADA HERKES BACI KARDES ANLADINIZMIIII
KAH CIKARIM GOKYUZUNE SEYR EDERIM ALEMI KAH INERIM YERYUZUNE SEYR EDER ALEM BENI KAH CIKARIM GOKYUZUNE HUKMEDERIM KAF BE KAF KAH INERIM YERYUZUNE YAR SEVERIM KIME NE? ( ASIK NESIMI) Konu atesiaskina84 tarafından (07-21-2010 Saat 08:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşım sanırım yanlış anladın.Benim anlatmak istediğim;daha yeni kız arkadaşımdan ayrıldım mezhep sorunu yüzünden,bu yüzden çok üzgünüm.Çünkü bu durum,karşılaştığım ilk sefer değil.Artık bu meseleden çok yoruldum ve de bıktım insanlara kendimi ve Aleviliği anlatmaktan.O nedenle evleneceğim insanı seçerken artık ben de bu kriteri göz ardı etmeyeceğim.Sadece yaşadığım bu sıkıntıyı paylaşmak istedim.Ben burada "kız aramıyorum" İzdivaç sitesine değil,kendi kültürümden insanları tanımak için buradayım.Ayrıca senin uyarılarına "hiç" ihtiyacım yok .Ben de seni uyarıyorum!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Lafı hangi uzvundan anladın?
|
|
|
||||
|
||||
|
ozaman siz dogru sekilde yazmayi deneseniz daha iyi olur siz beni uyarama hakkina sahop bile deilsiniz ELINE BELINE DILINE SAHIP OL. olamiyorsanizda biraz nizam edep ogrenin lutfen ...
|
|||
|
|||
) çok komiksin be arkadaşım.lütfen daha fazla yazma olur mu? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|